greenconcepts

Strakke tuin - Deerlijk

 

Een groot spiegelend watervlak reflecteert perfect de grote glaspartij aanwezig in de achtergevel.

Een zwevend grindpad vormt een belangrijke as in de achtertuin die het zicht leidt vanaf de woning naar een punt waar in de toekomst nog een sculptuur zal opgesteld worden. Dit pad maakt de verbinding met de verschillende terrassen in de tuin.

De achtertuin bestaat uit verschillende vlakken die visueel over elkaar geschoven werden. De bestaande schuine rij leibomen werd behouden in het nieuwe concept.

De voortuin bestaat uit een aantal stroken natuursteen met een gekloven bovenvlak, afgewisseld met een aantal plantzones en wintergroene bomen. Op die manier kreeg de inkomzone een aparte sfeer.

Uitvoering: 2009

vorige tuin - volgende tuin - Terug naar overzicht

Zonneterras
Natuursteen
Spuitmonden als fonteinbeeld
Drijfbollen in inox
Emu - ligstoelen
Strakke as
Keukenkruiden
Strakke as leidt het zicht naar een sculptuur.
Vogels in de tuin
Kippen in een strakke tuin, het kan!
Strakke as, assymetrisch over de vijver
Megategels en natuursteen