greenconcepts

Landschappelijke Tuin ¦ Lendelede

 

Het zicht op het aansluitende landschap vormde de basis voor deze tuin. De opdrachtgevers wilden een tuin met vloeiende lijnen in harmonie met de landelijke stijl van de woning alsook met het aansluitende landschap.

De indeling van de tuin werd gevormd door zachtglooiende heuvels, begroeid met siergrassen. Door deze speelse vormen werd een zekere intimiteit gecreëerd, waardoor de tuin naargelang de plaats waar men zich bevindt telkens een aparte beleving biedt. Ook in de winter heeft de tuin een mooie aanblik.

De siergrassen staan dan in mooie goudgele tinten als voorgrond van het achterliggende landschap en tal van voorjaarsbollen fleuren de eerste vroege dagen van het voorjaar op!

De zijtuin herbergt ook nog een bloemen/knip/kruidentuin.

Uitvoering: 2006

vorige tuin - volgende tuin - Terug naar overzicht

Landschappelijke Tuin - Lendelede
Landschappelijke Tuin - Lendelede
Landschappelijke Tuin - Lendelede
Landschappelijke Tuin - Lendelede
Landschappelijke Tuin - Lendelede
Landschappelijke Tuin - Lendelede
Landschappelijke Tuin - Lendelede
Landschappelijke Tuin - Lendelede
Landschappelijke Tuin - Lendelede
Landschappelijke Tuin - Lendelede
Landschappelijke Tuin - Lendelede
Landschappelijke Tuin - Lendelede